جلسه اعضا شورا و حراست شهرداری هرسین با کارگران خدمات شهری و فضای سبز

در این جلسه که با حضور دکتر خانی زاده رئیس شورای اسلامی شهر ، آقای مرادی ، خانم رستمی ، خانم میرزامحمدی و خانم دوستی از اعضا شورا و آقای جمالی نیا مسئول حراست شهرداری هرسین ...

در محل نمازخانه ورودی شهر برگزار گردید آقای مرادی ضمن عرض خوش آمدگویی و خدا قوت به کارگران  زحمتکش شهرداری خواستار حل مشکلات کارگران شدند.کارگران و نیروهای شرکتی نیز به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند. در ادامه آقای خانی زاده  ضمن تقدیر از زحمات کارگران زحمتکش ، یادآور وظایف شورا در برابر نیروهای شهرداری شدند و ابراز داشتند شورا مدافع حقوق کارگران است و بایستی کلیه حقوق مربوط به آنان پرداخت شود ایشان افزودند که وسایل و تجهیزات کار باید در اختیار کارگر قرار گیرد تا بتواند بهره وری بیشتری داشته باشد همچنین پیشنهاد کردند نماینده هایی از کارگران جهت احیاء حقوق آنها انتخاب شوند تا پیگیر مطالبات به حق آنها باشند . رئیس شورای اسلامی شهر خواستار همکاری متقابل نیروهای شهرداری و شورای شهر در جهت فراهم نمودن مطالبات شهروندان شد.

در پایان آقای جمالی نیا مسئول حراست شهرداری ضمن تشکر از اعضا محترم شورای اسلامی شهر در جهت هم اندیشی و حمایت از نیروی کار شهرداری اشاره ای به مجموعه وظایف مدیران و نیروهای کارگری و غیره داشت و اضافه نموند که پیگیر مطالبات کارگران هستیم که انشالله موجبات رضایت آنها را فراهم آوریم.

تاریخ درج خبر : شنبه، 9 خرداد ماه، 1394

مرتبط باموضوع :

بازدید اعضای محترم شورای اسلامی شهر از پارک  [ دوشنبه، 8 آبان ماه، 1396 ] 307 مشاهده
 جلسه بررسی مشکلات شرکت کاووش طرح آیسا  [ شنبه، 22 مهر ماه، 1396 ] 382 مشاهده
 ستاد استقبال از بهار شهرستان هرسین  [ دوشنبه، 11 اسفند ماه، 1393 ] 1306 مشاهده