تجدید آگهی مناقصه یک مرحله ای عمومی

شهرداری هرسین در نظر دارد انجام عملیات فضای سبز و خدمات شهری شهر هرسین را طبق طرح تفصیلی به پیمانکاران واجدالشرایط دارای تاییدیه صلاحیت از اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به مدت یک سال واگذار نماید.

هزینه برآورد کارشناسی و نشر آگهی در روزنامه بر عهده برنده می باشد.

برندگان اول و دوم وسوم مناقصه هرگاه حاضر به انعقاد قراداد نشوند سپرده آنان به ترتیب ضبط خواهد شد .

متقاضیان می توانند برای خرید اسناد ، مدارک ، مشخصات اجرایی پروژه و دیگر اطلاعات و جزئیات مربوط به مناقصه از تاریخ نشر آگهی نوبت دوم تا 4 روز کاری به واحد امور قراردادهای شهرداری هرسین مراجعه نمایند.

مدت قبول پیشنهاد ها چهار روز کاری پس از انتشار نوبت دوم مناقصه شروع می شود و به مدت 10 روز کاری می باشد.

پروژه

مبلغ کارشناسی ماهیانه(ریال)

مبلغ تضمین شرکت در مناقصه

محل اعتبار