روز زمین پاک در هرسین

روز زومین پاک در شهرستان هرسین

روز جهانيزمين پاک هر ساله در 22 آوريل مصادف با 2 ارديبهشت در تمام دنيا برگزار و به همه مردم روي زمين يادآوري مي شود که نبايد سياره خود "زمين" را فراموش کنند و به فکر حفظ آن باشند.

اين روز به منظور ايجاد آگاهي جهاني و نيز سپاسگزاري از مواهب زمين و منابع و ذخاير طبيعي آن است که از سوي سازمان ملل متحد نيز هر سال طبق مراسم ويژه اي در سراسر جهان برگزار مي شود.

مسألـهآلودگـي زميـن يکـي از مسائل عمده محيط زيست و دغدغه عمده اي براي دست اندرکاران محيط زيست در سراسر جهان است. مسأله ميزان توليد زباله در سراسر جهان و يافتن محل دفن صحيح و بهداشتي آن از مسائل مهم بخصوص در کشورهاي کوچک و در حال توسعه است.

بچه های کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان هرسین هم همزمان با سایر مردم کشور به پاکسازی زمین از زباله پرداختند .

تاریخ درج خبر : چهارشنبه، 2 ارديبهشت ماه، 1394

مرتبط باموضوع :

خدمات رسانی جهت تامین آب شرب همشهریان  [ سه شنبه، 23 آبان ماه، 1396 ] 398 مشاهده
 صدور حکم انتصاب شهردار هرسین  [ دوشنبه، 8 آبان ماه، 1396 ] 288 مشاهده
 ساماندهی ورودی معابر شهر هرسین  [ جمعه، 10 شهريور ماه، 1396 ] 420 مشاهده