گلکاری پارک ها ومیادین شهر هرسین در آستانه نوروز

شهرداری هرسین در آستانه نوروز اقدام به کاشت بیش از 700 جعبه گل فصلی نمود.

شهرداری هرسین در آستانه نوروز اقدام به کاشت بیش از 700 جعبه گل فصلی نمود.آقای مهندس قاسمی شهردار هرسین گفت :در آستانه عید نوروز و برای استقبال از بهار، شهرداری با خرید بیش از 700 جعبه گل فصلی اقدام به گلکاری کلیه میادین ، ورودی های شهر...

شهرداری هرسین در آستانه نوروز اقدام به کاشت بیش از 700 جعبه گل فصلی نمود.آقای مهندس قاسمی شهردار هرسین گفت : در آستانه عید نوروز و برای استقبال از بهار، شهرداری با خرید بیش از 700 جعبه گل فصلی اقدام به گلکاری کلیه میادین ، ورودی های شهر و پارک ها نموده است . همچنین گلخانه این شهرداری با قلمه بیش از 10 هزار قلمه انواع گلهای چندساله از قبیل  انواع رز، ساناز ، رزماری و گل محمدی در ابتدای سال 94 اقدام به کاشت این گلها در فضاهای مختلف شهری می نماید.

مهندس قاسمی در ادامه افزود :عدم وجود سیستم آبرسانی به روز و پیشرفته در فضا های سبز شهری مانع از عملکرد مطلوب تر واحد فضای سبز می شود که در تلاشیم در آینده ای نزدیک هم نسبت به توسعه فضای سبز اقدام شود و هم سیستم آبرسانی اصلاح شود.

تاریخ درج خبر : شنبه، 16 اسفند ماه، 1393